Fandt du ikke dit drømmelejemål?

Hvis ikke du fandt dit næste drømmelejemål, så fortvivl ikke. Vi har nemlig ventelister I Newsec administrer vi en lang række ejendomme med ventelister, som du kan skrive dig på – helt gratis. 
 

Vi har ejendomme til både privat og erhverv, og derfor har du mulighed for at skrive dig på ventelister til lige præcis de lejemål og ejendomme, som passer til dine behov. Når et af de lejemål eller ejendomme, som du har skrevet dig op til, bliver ledige, så kontakter vi dig.

Lejebolig

Lejeboliger

Er du på udkig efter drømmeboligen, men fandt du ikke det, du var på udkig efter? Så skriv dig på vores venteliste lige her.

Erhverv, parkering og lager

Er du interesseret i at leje et kontor- eller butikslokale, mangler du en p-plads (både til private og erhverv) eller mangler du et lager til din virksomhed, men fandt ikke det, du var på udkig efter? Så skriv dig på vores venteliste lige her.

Erhverv, parking og lager
Close

Log ind på vores digitale værktøjer

Velkommen. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Stinus Andersen på e-mail stan@newsec.dk​ eller på telefon 45 26 86 20

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close