Management & Udlejning

I trygge hænder
Newsec er en professionel udlejer, som du kan stole på. Virksomheden har en god økonomi og nogle dygtige medarbejdere, der sikrer, at forholdene omkring dit lejemål er de bedste, og at din lejekontrakt er korrekt og følger lejeloven. 

Tilgængelighed
Du får en fast kontakt i Newsec, så du altid ved, hvem du skal ringe eller skrive til, når du har spørgsmål om dit lejemål. Vi er tilgængelige på alle hverdage mellem kl. 9-16 på mail og telefon.

Skræddersyede løsninger til erhvervslejerne
I Newsec ved vi, at ikke to virksomheder er ens. Derfor er I med til at bestemme, hvordan rammerne for jeres virksomhed skal se ud. Med udgangspunkt i jeres ønsker og idéer kommer Newsec med illustrationer og visualiseringer af jeres fremtidige lejemål baseret på lejerens ønsker. 

Vores projektafdeling tilbyder også projektering og byggestyring af ombygninger og større ændringer i indretningen.

Boligudlejning

Newsec er blandt landets førende på boligudlejningsmarkedet og administrerer en lang række af boliglejemål i hele Danmark. Under ’Ledige lejemål’ kan du se, om du kan finde dit kommende hjem. Du kan også blive skrevet på venteliste.


Som lejer i Newsec får du en fast kontakt, der følger dig fra du flytter ind i lejemålet, til du flytter ud igen, så du altid ved, hvem du skal henvende dig til, når du har spørgsmål til dit lejemål eller din lejekontrakt. 

 

Erhvervsudlejning

Uanset om du leder efter et lille kontorhotel til din startup virksomhed eller en større domicilejendom, kan Newsec hjælpe med at finde de helt rigtige rammer til din virksomhed.

Vi lytter til vores lejeres behov, og sammen finder vi ud af, hvordan lejemålet skal indrettes, hvilke farver og rumdelinger, I vil have, som stemmer overens med virksomhedens brand, vision og strategi.

Se i videoen herunder, hvordan Newsec hjalp Konica Minolta med at skabe de helt rammer.

Shoppingcentre

Newsec er en af Danmarks førende operatører inden for management, administration og udvikling af shoppingcentre. Vi administrerer i alt 12 shoppingcentre i Danmark med en samlet omsætning på 7,2 mia. kroner og 38,1 mio. kunder om året. Vores shoppingcentre rummer over 630 butikker og repræsenterer 14 procent af den samlede butikscenteromsætning i Danmark.
 
Vores mission er at skabe attraktive butikscentre for såvel de handlende som for lejerne. Centrene har det rigtige udvalg af butikker og koncepter, centrenes atmosfære er indbydende, og rammerne giver det bedst tænkelige udgangspunkt for vellykket butiksdrift.

De bedste juridiske rammer

Hos Newsec får du en højt kvalificeret og brugbar juridisk rådgivning inden for alle aspekter af fast ejendom, herunder udlejning. En juridisk holdbar løsning er en af de vigtigste forudsætninger for en god relation mellem dig og dine lejere samt dine øvrige samarbejdspartnere. Det sikrer de rigtige rammer for dine samarbejder og klarhed omkring alle parternes forventninger hertil. 

Close

Log ind på vores digitale værktøjer

Velkommen. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Stinus Andersen på e-mail stan@newsec.dk​ eller på telefon 45 26 86 20

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close