Status

Til leje

Fakta

Sagsnr

35533-9001

Energimærke

Energimærkefritaget

Økonomi

Depositum

måneders leje

Depositum i kr

,-

Forudbetalt leje

måneders leje

1

Waterfront - Shopping og velvære

Hellerups lækre indkøbssted med luksusbutikker, trendy spisesteder og Wellcome Fitness.

2

Hellerups mødested alle ugens dage

Åben butik sammen med andre unikke butikker på en unik placering lige ved havnefronten ved Tuborg havn.

3

Livet er skønnere ved vandet

Åben butik lige ved havnefronten i Hellerup med Eksperimentarium som nabo.

Shopping og velvære

Waterfront, Philip Heymanns Allé 17, 2900 Hellerup

Centret
Waterfront ligger i Hellerup i det eksklusive Tuborg Nord lige ud til Øresund med Experimentariet som nabo. Visionen for Waterfront er, at det skal være et hus med håndplukkede butikker og restauranter, som forhandler varer af den højeste kvalitet og tilbyder en uovertruffen service.
 
Et hus fuld af engagement, kvalitet og service, der kan give vores gæster et nemmere liv. Missionen er, at Waterfront skal være Hellerups naturlige samlingssted.
 
For at leve op til visionen, tilbyder Waterfront alt fra stærke mærkevarebrands inden for mode over butikker med kropsplejeprodukter, husholdningsartikler til to store dagligvarebutikker - med både basis- og delikatessevarer.
 
Men i Waterfront skal der ikke kun shoppes – vores kvalitetsbevidste caféer og restauranter skal tilskynde de besøgende til at spise frokost eller aftensmad i huset – enten hos Wulff & Konstali, Eattoday, Joe & The Juice, 42 RAW, og Palæo.
 
Desuden tilbyder Waterfront en stor fitness- og wellnessafdeling i form af Well-come Fitness & Amazing Spa, der ligger på første sal.
 
Kunderne
Waterfront ligger i et meget købestærkt geografisk område med en gennemsnitlig bruttoindkomst pr. husstand på indeks 158 i forhold til landsgennemsnittet.
 
Kunderne i Waterfront værdsætter god kvalitet, er positive overfor forandring og er opsatte på at afprøve nye ting og trends.
 
60% af kunderne er kvinder, og de kommer typisk fra lokalområdet og det nære opland. De shopper dagligvarer, tøj og bruger caféerne og restauranterne både alene og sammen med familien.
 
Energimærkning: E

Waterfront

Visionen for Waterfront er, at det skal være et hus med håndplukkede butikker og restauranter, som forhandler varer af den højeste kvalitet og tilbyder en uovertruffen service.

For at leve op til visionen, tilbyder Waterfront alt fra stærke mærkevarebrands inden for mode over butikker med kropsplejeprodukter, husholdningsartikler til to storedagligvarebutikker - med både basis- og delikatessevarer.

Men i Waterfront skal der ikke kun shoppes – vores kvalitetsbevidste caféer og restauranter skal tilskynde de besøgende til at spise frokost eller aftensmad i huset – enten hos Joe & The Juice, 42 RAW, og Palæo.

Desuden tilbyder Waterfront en stor fitness- og wellnessafdeling i form af Well-come Fitness & Amazing Spa, der ligger på første sal.

EJER: Dades A/S

Dades er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Værdien af Dades ejendomsportefølje er siden 2003 steget fra godt 7 mia. kr. til over 17 mia. kr., og alle ejendomme administreres af Newsec.

Brochure

Kontakt os

Brochure

Her kan du hente materiale om lejemålet og læse mere om fordele og vilkår.

Kontakt os

Brian Ilsøe

Leasing Manager

Telefon: 21 61 46 50

Mobil: 21 61 46 50

Navn E-mail Telefon
Jeg giver hermed samtykke til, at Newsec Property Asset Management Denmark A/S kan anvende de afgivne kontaktoplysninger til at rette henvendelse til mig med oplysning om Newsec Property Asset Management A/S's produkter og ydelser.

* Checkboxen skal udfyldes

Prospektet er nu sendt.

Der opstod desværre en fejl.

Prøv venligst igen.

E-mail Kontaktperson VirksomhedTelefon Hvad drejer henvendelsen sig om?
Jeg giver hermed samtykke til, at Newsec Property Asset Management Denmark A/S kan anvende de afgivne kontaktoplysninger til at rette henvendelse til mig med oplysning om Newsec Property Asset Management A/S's produkter og ydelser.

Mange tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl.

Prøv venligst igen.

Close

Log ind på vores digitale værktøjer

Velkommen. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Stinus Andersen på e-mail stan@newsec.dk​ eller på telefon 45 26 86 20

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close