Status

Til Leje

Leje pr. m2

1.900,-

Areal i m2

1149

Fakta

Sagsnr

35207-23

Areal

1149 m2

Energimærke

F

Økonomi

Leje pr. m2

1.900,-

Drift pr. m2

304,-

Depositum

6 måneders leje

1

Historiske rammer på Fisketorvet

I de historiske rammer får I nu mulighed for at leje jer ind i en af de nyrenoverede lejligheder, der forener klassisk charme med kvalitet og stilrent design. 

2

I hjertet af Odense

Banegård, butikker, restauranter samt alle byens øvrige faciliteter ligger indenfor få minutters gang. I Vil aldrig løbe tør for lækre restaurantbesøg, vinduesshopping og aftner spækket med kultur. 

3

Eksklusive og unikke lejligheder

Lyse og præsentable lejligheder med unikke planløsninger. 

Unik restaurant med perfekt placering - ved den nye Letbane

Fisketorvet 2, st., 5000 Odense C

- Unik placering
- Byens højhus, det flotteste og højeste varetegn i hele bykernen
- Smuk indretning med stilren indretning
- Rummelig kælderplan på 400 m2
 
Området:
Denne unikke placering i hjertet af Fyns hovedstad bliver ikke meget bedre, hvis man vil eksponeres for potentielle kunder i døgndrift. Den ligger nemlig lige op ad gågaden Vestergade, der summer af liv både sommer og vinter, mens Flakhaven og Albani Torv heller ikke er mere end en slentretur væk. Odense bugner af liv, ikke mindst under byens mange festivaler og byfester, der løber af stablen året rundt, og snart kan Odense også prale af sin helt egen letbane - endda med stop 200 meter fra Fisketorvet.
 
Ejendommen:
På Fisketorvet står en ejendom, der er berømt og berygtet i hele Odense som Byens Højhus, det flotteste og højeste varetegn i hele bykernen. I højhusets underetage strækker byens store parkeringskælder sig, og lige over ligger et vældigt restaurationslokale - det er dette, vi ser nærmere på i dag.
 
Lejemålet:
Selve lokalet folder sig så vældigt ud i en vinkel med en smuk indretning med trægulve og mørke lofter, mens de industrielt udseende New Yorker-vægge får rummet til for alvor at træde i karakter. Det er ingen hemmelighed, at stilen er holdt snorlige, og at serveringslokale såvel som resten af lejemålet er flot velholdt. Til enhver restaurant med respekt for sig selv hører også et komplet industrikøkken fuldt udstyret med masser af ovne, opvasker, adgang til kølerum og meget, meget mere.

EJER: Dades A/S

Dades er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

Værdien af Dades ejendomsportefølje er siden 2003 steget fra godt 7 mia. kr. til over 17 mia. kr., og alle ejendomme administreres af Newsec.

Faciliteter

Parkeringspladser

Bad og omklædning

Ventilation

Brochure

Kontakt os

Brochure

Her kan du hente materiale om lejemålet og læse mere om fordele og vilkår.

Download brochure som PDF

Kontakt os

Marlene Hegelund

Erhvervsmægler

Telefon: 86 75 63 35

Mobil: 30 69 78 63

Kontaktperson VirksomhedTelefonEmail Kommentar
Jeg giver hermed samtykke til, at Newsec Property Asset Management Denmark A/S kan anvende de afgivne kontaktoplysninger til at rette henvendelse til mig med oplysning om Newsec Property Asset Management A/S's produkter og ydelser.

Prospektet er nu sendt.

Der opstod desværre en fejl.

Prøv venligst igen.

Email Kontaktperson VirksomhedTelefon Kommentar
Jeg giver hermed samtykke til, at Newsec Property Asset Management Denmark A/S kan anvende de afgivne kontaktoplysninger til at rette henvendelse til mig med oplysning om Newsec Property Asset Management A/S's produkter og ydelser.

Mange tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl.

Prøv venligst igen.

Close

Log ind på vores digitale værktøjer

Velkommen. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Stinus Andersen på e-mail stan@newsec.dk​ eller på telefon 45 26 86 20

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close