Status

Til Leje

Leje pr. m2

1.950 - 2.400,-

Areal i m2

86 - 217

Fakta

Sagsnr

31590-1

Areal

86 - 217 m2

Energimærke

D

Økonomi

Leje pr. m2

1.950 - 2.400,-

Depositum

6 måneders leje

Butikker til leje i Bagsværd

Bagsværd Hovedgade 126B og 130, 2880 Bagsværd

- Butik i attraktivt område
- Synlige vinduespartier med god eksponering
- Gode tilkørselsforhold
- Et meget besøgt område
 
Området:
2 butikker på hhv. 86 og 217 brutto kvm. Drømmer du om at åbne butik i et attraktivt område? Så er det her, du skal slå til. I hjertet af Bagsværds detailhandel finder du pt. 2 regulære butikslejemål. Begge ligger de med Bagsværd Centrets helt nye apotek og nye vinhandel som nærmeste naboer. Bagsværd Hovedgade er et meget besøgt område med masser af detailbutikker, så centret med lejemålet har en rigtig fordelagtig placering for mange besøgende. Der er gode tilkørselsforhold både til og fra centret - busser stopper lige på den anden side af gaden, ligesom S-togsstationen med afgange til København, Farum eller Høje Taastrup, ligger få hundrede meter fra adressen. Endelig er der kort afstand til Ring 4 og Hillerødmotorvejen. Buslinjer i nærheden: 40E, 160 , 165, 166, 250S og 400S.
 
Ejendommen:
Der er tale om et center, som overvejende indeholder brands i den pænere ende af butikker – her kan eksempelvis nævnes Lagkagehuset, Din tøjmand, Peter Beier Chokolade, Meny, Bagsværd Vinhandel og Bagsværd Svale Apotek, Nalymit Thaikøkken, Trine Panum Galleri, Café Sisco, Montell Mode, Love Sushi m.fl. Der er tidsbegrænsede gratis og lette parkeringsmuligheder. I naboejendommene ligger bl.a. Netto, Matas, Bog & Leg, Nemlig, 7-Eleven samt Bibliografen og samlet udgør alle disse et hyggeligt shopping mekka i Bagsværd.
 
Lejemålet:
 
Lejemål 1 på brutto 217 kvm har store synlige vinduespartier direkte ud mod Bagsværd Hovedgade og dermed med rigtig fin eksponering for de mange forbipasserende. Lejemålet har tidligere været anvendt til spisested, men kan også benyttes til øvrige brancher, så som beklædning, sko, isenkram og lign.
 
Lejemål 2 på brutto 86 kvm har store synlige vinduespartier ud til centergaden og ligger med apoteket og vinforretningen som nærmeste 2 naboer.
 
Begge lejemål er meget regulære lokaler.

Brochure

Kontakt os

Brochure

Her kan du hente materiale om lejemålet og læse mere om fordele og vilkår.

Se brochure

Kontakt os

Michael Hedes Pedersen

Udlejningschef

Telefon: 50 40 89 49

Mobil: 50 40 89 49

Kontaktperson VirksomhedTelefonEmail Kommentar
Jeg giver hermed samtykke til, at Newsec Property Asset Management Denmark A/S kan anvende de afgivne kontaktoplysninger til at rette henvendelse til mig med oplysning om Newsec Property Asset Management A/S's produkter og ydelser.

Prospektet er nu sendt.

Der opstod desværre en fejl.

Prøv venligst igen.

Email Kontaktperson VirksomhedTelefon Kommentar
Jeg giver hermed samtykke til, at Newsec Property Asset Management Denmark A/S kan anvende de afgivne kontaktoplysninger til at rette henvendelse til mig med oplysning om Newsec Property Asset Management A/S's produkter og ydelser.

Mange tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Der opstod desværre en fejl.

Prøv venligst igen.

Close

Log ind på vores digitale værktøjer

Velkommen. Nedenfor finder du de digitale værktøjer, der henvender sig til henholdsvis vores investorkunde, foreningskunde, butiklejere i shoppingcentre og vores datarum.

Gå til:

FORENINGSKUNDER
INVESTORKUNDER
BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE
DATARUM

 

FORENINGSKUNDER


Foreningshjemmeside
I kan som forening få en flot og brugervenlig hjemmeside, som alle beboere i foreningen har adgang hertil. Hjemmesiden indeholder; opslagstavle, kontakter, dokumentarkiv og billeder

Netejendom
Den direkte adgang til foreningens data. Din genvej til administrationen 24x7 når det passer dig: Her kan ses alle fakturaer, beboerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter

Og godkende fakturaer vedr. foreningen via mobilen.

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt salgsansvarlig Jacob Linvald på e-mail: jal@newsec.dk eller på telefon 45 26 05 02

 

INVESTORKUNDER


InvestorWeb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7.
Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

Newsec Analytics (tidligere D-nøglen)
Et online værktøj for investorer, der giver overblik over ejendomsdata. 

Kontakt os
Hvis du ønsker at høre mere om ovennævnte produkter så kontakt regnskabschef Stinus Andersen på e-mail stan@newsec.dk​ eller på telefon 45 26 86 20

 

BUTIKLEJER I SHOPPINGCENTRE


Omsætningstal
Her kan du som butikslejer indberette omsætning og antal ekspeditioner.

 

DATArum


Intranet
Direkte adgang for Newsec-medarbejdere

Ejendomweb
Direkte adgang til ejendommens data og fakturagodkendelse for viceværter.

Due Diligence
Et site til brug for due diligence analyse i forbindelse med salg af ejendomme. 

Datarum
Et site til brug for datarum i forbindelse med køb af ejendomme

Opweb
Den direkte adgang til ejendommens data og genvej til administrationen 24x7. Se fx alle fakturaer, lejerlister, igangværende fraflytninger/indflytninger og ejendommens dokumenter.

 

Close